Overnachten

We hebben een lekker zacht bed voor je klaar staan. Er staan vier bedden op een kamer en iedere kamer heeft een douche en toilet. Als de arts het belangrijk vindt dat je alleen op een kamer ligt, dan hebben we ook een eenpersoonskamer. 

Je hebt een eigen televisie boven je bed hangen. En een van jouw ouders kan altijd blijven slapen. Als je hulp nodig hebt van een verpleegkundige of je wilt wat vragen dan kan je de verpleegkundige bellen met het oranje knopje naast je bed. 

Bezoek

Natuurlijk mogen jouw ouders de hele dag blijven. Ook broers en zussen mogen ook komen tussen 10.00 en 12.00 uur en van 15.00 tot 21.00 uur. Ander bezoek, zoals je vrienden, is welkom van 15.00 tot 20.00 uur (tieners tot 21.00 uur).

Wat neem je mee?

Doe in ieder geval je pyjama, je sloffen of slippers, je tandenborstel en tandpasta in je tas. Denk ook aan schone kleding die je lekker vindt zitten. Een handdoek en een washandje hebben wij voor je.

Neem ook iets mee dat je thuis graag doet, bijvoorbeeld een spelletje, een boek of muziek luisteren. Verder doe je in je tas:

  • de medicijnen die jij gebruikt
  • een lijstje met de dingen die je wel of niet mag eten
  • en… vergeet je tablet of telefoon niet! We hebben gratis WiFi.

We vinden het fijn als je zelf alle spullen die je nodig hebt meeneemt. Ben je iets vergeten, zoals tandpasta, dan hebben wij natuurlijk ook spullen die je mag gebruiken.